Trailer voor Hulu film Plan B

Hulu heeft de trailer en poster vrijgegeven voor de film Plan B. Deze zal later deze maand te streamen zijn. Bekijk hieronder de trailer en poster.

Hulu film Plan B 

De beste reizen zijn nooit gepland. Wanneer een keurige middelbare scholier een betreurenswaardige eerste seksuele ervaring heeft, hebben zij en haar beste vriend 24 uur om een ​​morning-afterpil te vinden in het hart van Amerika.

Kuhoo Verma en Victoria Moroles spelen als vrienden Sunny en Lupe. De cast bestaat verder uit Michael Provost, Mason Cook, Josh Ruben, Hana Hayes en Bobby Tisdale.

Plan B is geregisseerd door de Cubaans-Amerikaanse actrice en filmmaker Natalie Morales. Het is haar tweede speelfilm na het regisseren van Language Lessons, die eerder dit jaar ook in première ging. Het scenario is geschreven door Joshua Levy en Prathiksha Srinivasan.

De film is geproduceerd door Ryan Bennett, Josh Heald, Jeremy Garelick, Dina Hillier, Jon Hurwitz, Mickey Liddell, Matt Lottman, Will Phelps, Pete Shilaimon en Hayden Schlossberg.

Plan B zal vanaf 28 mei te zien zijn op Hulu.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter