Trailer voor Hulu original film Crush

Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor de film Crush, de aankomende romantische komedie met in de hoofdrol Snowpiercer-actrice Rowan Blanchard en Moana-ster Auli’i Cravalho. De film gaat op vrijdag 29 april in première in de Verenigde Staten. In Nederland zal de film Crush waarschijnlijk verschijnen op Disney Plus.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een jonge aspirant-artiest die auditie doet voor het atletiekteam om dicht bij haar oude verliefdheid te komen. Het wordt echter ingewikkeld wanneer ze onverwacht een band krijgt met de zus van haar verliefde. Nu wordt ze verscheurd tussen het kiezen van wie het meisje is voor wie ze echt gevoelens heeft, terwijl ze zich bezighoudt met haar universiteitsaanvraag voor haar droomschool.

Crush hulu

Crush op Hulu 

Wanneer een jonge aspirant-artiest gedwongen wordt om zich bij haar middelbare schoolteam te voegen, gebruikt ze het als een kans om het meisje te achtervolgen waar ze al heel lang verliefd op is. Maar ze merkt al snel dat ze valt voor een onverwachte teamgenoot en ontdekt hoe echte liefde voelt.

Crush wordt geregisseerd door Sammi Cohen naar een scenario geschreven door Kirsten King en Casey Rackham. De film heeft rollen voor Rowan Blanchard, Auli’i Cravalho, Isabella Ferreira, Tyler Alvarez, Teala Dunn, Rico Paris, Aasif Mandvi, Michelle Buteau en Megan Mullally.

Crush wordt geproduceerd door Natasha Lyonne, Maya Rudolph en Danielle Renfrew Behrens via hun Animal Pictures-banner, samen met Jeremy Garelick, Will Phelps en Ryan Bennett van American High.

Andrew Miano en Britta Rowings van Depth of Field, Katie Newman van 3Arts en Mickey Liddell van LD Entertainment en Pete Shilaimon produceren ook, met Chris Weitz, Paul Weitz, Dan Balgoyen, Michael Glassman en Max Butler als uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter