Trailer voor Hulu’s horror anthologieserie Monsterland

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Hulu’s aankomende achtdelige horror anthologiereeks Monsterland, die op 2 oktober debuteert op de streamer. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Monsterland

Monsterland op Hulu

Gebaseerd op de korte verhalen uit Nathan Ballingrud’s North American Lake Monsters, is de serie een horror anthologieserie die het verhaal volgt van gebroken mensen die tot wanhopige daden worden gedreven in een poging hun leven te herstellen, en waarin ontmoetingen met zeemeerminnen, gevallen engelen en een verscheidenheid aan andere mythische wezens en verschrikkingen.

Monsterland bevat Golden Globe-genomineerde Kaitlyn Dever (Booksmart, Unbelievable), Taylor Schilling (Orange Is the New Black), Mike Colter (Luke Cage), Kelly Marie Tran (Star Wars-franchise, Sorry for Your Loss) en Jonathan Tucker (Westworld).

De serie met 8 afleveringen is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Mary Laws (Preacher). Het is een productie van Annapurna TV met Ali Krug, Lucan Toh (Under the Shadow), Megan Ellison en Sue Naegle als uitvoerende producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter