Trailer voor Impeachment: American Crime Story

FX heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Impeachment, de aanstaande derde reeks van Ryan Murphy‘s veelgeprezen anthologie-dramaserie American Crime Story. De video geeft een blik op Beanie Feldstein‘s vertolking van Monica Lewinsky, die discreet een persoonlijk geschenk overhandigt aan de Amerikaanse president Bill Clinton, die zal worden gespeeld door Oscar-genomineerde Clive Owen. De serie staat gepland om terug te keren op dinsdag 7 september op FX.

Bekijk de trailer van Impeachment: American Crime Story hieronder.

Impeachment: American Crime Story

Gebaseerd op een echte crisis, zal Impeachment: American Crime Story de nationale crisis onderzoeken die leidde tot de eerste beschuldiging van een Amerikaanse president in meer dan een eeuw. Het wordt vertelt door de ogen van de vrouwen in het middelpunt van de gebeurtenissen: Monica Lewinsky, Linda Tripp , en Paula Jones. Alle drie werden ze in de schijnwerpers gezet in een tijd van partijdige rancune, verschuivende seksuele politiek en een veranderend medialandschap.

De serie heeft rollen voor Sarah Paulson als Linda Tripp, Beanie Feldstein als Monica Lewinsky, Annaleigh Ashford als Paula Jones, Clive Owen als Bill Clinton, Anthony Green als Al Gore, Edie Falco als Hillary Clinton, Billy Eichner als Matt Drudge, Betty Gilpin als Ann Coulter en Colin Hanks.

Impeachment: American Crime Story is geschreven en geproduceerd door Sarah Burgess. Uitvoerende producenten zijn Ryan Murphy, Nina Jacobson, Brad Simpson, Brad Falchuk, Larry Karaszewski, Scott Alexander. Het wordt geproduceerd door Lewinsky, Paulson, Feldstein, Alexis Martin Woodall, Henrietta Conrad en Jemima Khan.

De anthologiereeks begon met The People v. O.J. Simpson: American Crime Story, dat negen van de 22 nominaties won. Het won ook de Golden Globe-, BAFTA-, AFI-, PGA-, WGA- en TCA-prijzen en het was het meest geprezen programma van 2016. Het tweede deel, The Assassination of Gianni Versace, ontving ook een aantal prijsnominaties.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter