Trailer voor Instant Family met Mark Wahlberg en Rose Byrne

Paramount Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Instant Family, de nieuwe komedie met in de hoofdrollen Mark Wahlberg (All the Money in the World) en Rose Byrne (Spy, X-Men: Apocalypse). Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Wanneer een paar besluit om een ​​gezin te stichten, worden ze geïnspireerd om te gaan adopteren via het pleegzorgsysteem. Ze voelen zich fantastische, altruïstische mensen totdat ze plotseling drie wilde kinderen in huis hebben. Nu moeten ze leren kinderen lief te hebben en groot te brengen die daar geen interesse in hebben.

Andere rollen zijn er voor Octavia Spencer (The Shape of Water, Hidden Figures), Tig Notaro (One Mississippi, In a World…), Isabela Moner (Transformers: The Last Night, Nut Job 2: Nutty By Nature),  Iliza Shlesinger (Paradise, Forever 31), Gustavo Quiroz en Julianna Gamiz. Instant Family is geregisseerd door Sean Anders (Daddy’s Home) op basis van een scenario door Anders en John Morris. De film is geproduceerd door Anders, Wahlberg en Steve Levinson.

Instant Family draait vanaf november 2018 in de bioscoop.