Trailer voor Interview with the Vampire serie

Vampieren lopen onder ons in de trailer van de serie Interview With The Vampire. In de aankomende televisiebewerking van de beroemde roman van Anne Rice speelt Jacob Anderson de rol van Louis de Pointe du Lac terwijl hij zijn ongelooflijke levensverhaal vertelt aan journalist Daniel Molloy (Eric Bogosian). Interview with the Vampire zal op 2 oktober debuteren op AMC en AMC+. Bekijk de trailer hieronder.

Interview with the Vampire serie

Interview with the Vampire serie

Het verhaal begint in het heden, waar de eeuwenoude vampier Louis de Pointe du Lac zijn leven vertelt aan een verslaggever, te beginnen met het moment waarop Lestat de Lioncourt hem in een vampier veranderde voordat ze samen hun leven in gingen.

Emmy-genomineerde Rolin Jones (Perry Mason) creëerde, schreef en produceerde Interview with the Vampire, naast het optreden als showrunner. Oscar-winnaar Mark Johnson, Anne Rice en Christopher Rice zullen ook de serie produceren.

Na de overname door het bedrijf van de rechten op Anne Rice’s boekenreeks The Vampire Chronicles en The Lives of the Mayfair Witches, zal Johnson naar verluidt leiding geven aan de plannen van AMC om de collectie van Rice voor televisie en streaming te ontwikkelen. AMC’s overnamedeal van de werken van de auteur omvat 18 titels. Interview with the Vampire is slechts de eerste titel in de collectie die wordt ontwikkeld.

De eerste adaptatie van Interview with the Vampire resulteerde in de gelijknamige film van Neil Jordan. Rice werkte aan het scenario van de Oscar-genomineerde film uit 1994. Het had hoofdrollen voor Brad Pitt, Tom Cruise, Kirsten Dunst, evenals Christian Slater en Antonio Banderas.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter