Trailer voor Into the Night seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Into the Night seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. De serie keert op 8 september terug op Netflix.

Into the Night seizoen 2

Into the Night draait alles rond de zon die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan die dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel ‘gelukkige’ passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon – en elkaar – te overleven. Op welke manier dan ook.

Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers van Flight 21 onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, weg van de zon. Helaas blijkt dat maar van korte duur, wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd en hun leven weer onzeker is. In een wanhopige poging om te overleven reizen ze af naar de Global Seed Vault in Noorwegen. Maar ze zijn niet de enigen met dat idee… Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

Het verhaal van de post-apocalyptische serie werd geschreven door Jason George (The Blacklist). De internationale cast komt uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De cast bestaat onder andere uit Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.  In het tweede seizoen is er ook een rol voor de Nederlandse acteur Coen Bril.

Into The Night is gecreëerd en geschreven door Jason George (Narcos, The Blacklist), met als executive producers Jason George en Tomek Bagiński (The Witcher, The Cathedral). Het tweede seizoen wordt geregisseerd door de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir (Les Barons, La Marche en Dode Hoek) en de Franse regisseur Camille Delamarre (BalthazarThe WayLast Call). De serie wordt geproduceerd door het Belgische productiehuis Entre Chien et Loup.

Into the Night seizoen 2 is vanaf 8 september te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter