Trailer voor Italiaanse Netflix serie Zero

Onzichtbaar zijn is de echte superkracht. De nieuwe Italiaanse Netflix Original-serie Zero is vanaf 21 april is te zien. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Zero op Netflix 

De serie gaat over een verlegen jongen met een buitengewone superkracht: hij kan onzichtbaar worden. Hij is geen superheld, maar een moderne held die zijn krachten ontdekt wanneer de Barrio, de wijk in de Milanese voorstad die hij wilde ontvluchten, gevaar loopt. Met frisse tegenzin neemt Zero de rol van held op zich. Tijdens zijn avontuur raakt hij bevriend met Sharif, Inno, Momo en Sara… en vindt misschien zelfs liefde.

Zero is een Italiaanse sci-fi-serie met drama en komedie. Het is gebaseerd op het boek Non ho mai avuto la mia età van Antonio Dikele Distefano. De serie wordt geproduceerd door Fabula Pictures met medewerking van Red Joint Film. Antonio Dikele Distefano schreef de serie, die geregisseerd werd door Paola Randi, Ivan Silvestrini, Margherita Ferri en Mohamed Hossameldin. De reeks is bedacht door Menotti en Stefano Voltaggio.

De hoofdrollen worden gespeeld door Giuseppe Dave Seke, Haroun Fall, Beatrice Grannò.

De serie Zero verschijnt 21 april 2021 op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter