Trailer voor J.J. Abrams-geproduceerde serie Little Voice

Apple TV+ heeft de eerste trailer uitgebracht voor het aankomende coming-of-age-drama Little Voice, waarin we een blik krijgen op de door Bad Robot geproduceerde serie die volgende maand in première gaat op de streamingdienst. De trailer is hieronder te zien.

Little Voice

Little Voice is een liefdesbrief aan de diverse muzikaliteit van New York. Het volgt het verhaal van Bess King, een uniek getalenteerde artiest die worstelt om haar dromen te vervullen terwijl ze omgaat met afwijzing, liefde en ingewikkelde familieproblemen. Met originele muziek van genomineerde Grammy en Tony Award Sara Bareilles, is dit een verhaal over het vinden van je authentieke stem – en de moed om die te gebruiken.

De serie bestaat uit Brittany O’Grady (Black Christmas), Sean Teale (The Gifted), Colton Ryan (Homeland), Shalini Bathina (underGRAD), Kevin Valdez, Phillip Johnson Richardson (Haunt) en Chuck Cooper.

De serie met 10 afleveringen wordt uitvoerend geproduceerd door Grammy en Emmy-genomineerde Sara Bareilles, samen met Jessie Nelson die als schrijver en showrunner zal dienen. J.J. Abrams en Ben Stephenson zijn ook uitvoerende producenten. Little Voice is een coproductie van Warner Bros. TV en Bad Robot Productions.

Bareilles’ hit song uit 2007 Love Song bereikte nummer 1 in 22 landen. Ze ontving hiervoor Song of the Year en Best Female Pop Vocal Performance Grammy nominaties. De zangeres is misschien wel het best bekend voor haar hitsingle ‘Brave’, die Bareilles twee Grammy-nominaties opleverde.

Little Voice gaat op 10 juli in première op Apple TV +.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter