Trailer voor Judd Apatow’s komedie The Bubble

Netflix heeft eindelijk de officiële trailer uitgebracht voor The Bubble, Judd Apatow‘s met sterren bezaaide komedie met als middelpunt een groep acteurs en actrices die de zesde film van de fictieve dinosaurusfranchise Cliff Beasts filmen tijdens de pandemie. De film gaat op vrijdag 1 april in première.

Daarnaast heeft de streamer ook de teaser en featurette uitgebracht voor de fictieve film uit The Bubble met de titel Cliff Beasts 6: The Battle for Mount Everest. Je kunt de onderstaande video’s bekijken, samen met de poster.

The Bubble film netflix

The Bubble film trailer

The Bubble is een comedy over een groep acteurs en actrices die vastzitten in een pandemische bubbel in een hotel en proberen een vervolg te maken op een actiefilm over vliegende dinosaurussen. Ondertussen wordt de fictieve film Cliff Beasts 6 beschreven als “de zesde film van de 23e grootste Dino-franchise ooit.” Het draait om terugkerende franchisesterren die na 5 jaar herenigen om opnieuw te strijden tegen de titulaire vliegende dinosaurussen op de Mount Everest.

The Bubble is geproduceerd en geregisseerd door Judd Apatow (The 40 Year Old Virgin, Knocked Up) op basis van een scenario dat hij samen met Pam Brady schreef.

De hoofdrollen worden gespeeld door Karen Gillan, Iris Apatow, Fred Armisen, Maria Bakalova, David Duchovny, Keegan-Michael Key, Leslie Mann, Pedro Pascal, Peter Serafinowicz, Vir Das, Rob Delaney, Galen Hopper, Samson Kayo, Guz Khan, Nick Kocher, Ross Lee, Harry Trevaldwyn en Danielle Vitalis.

The Bubble verschijnt 1 april 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter