Trailer voor kerstfilm A Castle for Christmas

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de kerstfilm A Castle for Christmas met in de hoofdrollen Cary Elwes en Brooke Shields. Een bestsellerauteur reist naar Schotland om te ontsnappen aan een schandaal. Ze wordt er verliefd op een kasteel en neemt het op tegen de nukkige eigenaar, een hertog. A Castle For Christmas is vanaf 26 november te zien op Netflix Nederland. Bekijk de A Castle for Christmas trailer hieronder.

A Castle for Christmas trailer

De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) is huiverig om het te verkopen aan een buitenlander. Het paar botst constant terwijl ze proberen een compromis proberen te vinden, maar misschien vinden ze wel meer dan ze hadden verwacht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Cary ElwesBrooke Shields en Vanessa Grasse.

De film werd geregisseerd door Mary Lambert, die haar carrière begon met het schieten van videoclips voor Madonna, en daarna met films als Pet Sematary (1989). De film is geschreven door Kim Beyer-Johnson (Snowkissed, Nash Bridges) en Ally Carter.

A Castle For Christmas gaat op 26 november in première op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter