Trailer voor Kerstfilm De Familie Claus 2

Netflix heeft vandaag de trailer vrijgegeven van de Nederlands-Vlaamse kerstfilm De Familie Claus 2. Deze kun je hieronder bekijken. Naast vertrouwde castleden zoals Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh, Josje Huisman en Eva Van der Gucht, maken ook nieuwe gezichten, waaronder  Everon Jackson Hooi en Kürt Rogiers, deel uit van het vervolg op de hartverwarmende familiefilm.

De Familie Claus 2 trailer

De Familie Claus 2 trailer

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jan Decleir, Mo Bakker, Bracha van Doesburgh, Josje HuismanEva Van der Gucht, Everon Jackson Hooi en Kürt Rogiers

De film wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre. De Familie Claus 2 is een productie van Dingie met steun van Screen Flanders, het Vlaams Audiovisueel Fonds en de Tax Shelter Maatregel van de Belgische Overheid.

De Familie Claus 2 is vanaf 7 december exclusief te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter