Trailer voor komedie I Love My Dad

Magnolia Pictures heeft een officiële trailer vrijgegeven voor I Love My Dad, de aankomende komedie met in de hoofdrol Patton Oswalt als een vader die wanhopig op zoek is naar een band met zijn zoon. De film zal op 5 augustus in de bioscoop verschijnen, gevolgd door de VOD-release op 12 augustus.

De video toont een vader die per ongeluk zijn zoon overvalt nadat hij een nep-account voor sociale media heeft aangemaakt om te zien wat er gebeurt met zijn onrustige kind. Het wordt nog erger als zijn zoon begint te vallen voor zijn neppe meisjes profiel, waardoor zijn situatie in een complete chaos verandert.

I Love My Dad

I Love My Dad

De film volgt Chuck, een hopeloos vervreemde vader die wanhopig opnieuw contact wil maken met zijn verontruste zoon Franklin. Geblokkeerd op sociale media en bezorgd om het leven van zijn zoon, imiteert Chuck online een serveerster en begint hij in contact te leggen met Franklin. Maar dingen beginnen te escaleren wanneer Franklin verliefd wordt op dit denkbeeldige meisje en niets liever wil dan haar persoonlijk te ontmoeten.

I Love My Dad is geschreven en geregisseerd door hoofdrolspeler James Morosini, en de film is gebaseerd op zijn ware levenservaring. De hoofdrollen worden gespeeld door Patton Oswalt, James Morosini, Claudia Sulewski, Lil Rel Howery, Amy Landecker, Ricky Velez en Rachel Dratch.

De film ging eerder dit jaar in wereldpremière op het SXSW Film Festival, waar hij twee grote prijzen won, waaronder de Grand Jury Prize for Narrative Feature en Narrative Feature Competition Audience Award.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter