Trailer voor komedie The Stand-In met Drew Barrymore

Saban Films heeft de officiële trailer vrijgegeven voor The Stand-In. Deze kun je hieronder bekijken. We zien Golden Globe-winnaar Drew Barrymore (Grey Gardens, Santa Clarita Diet) in de hoofdrol in de aankomende komedie van Jamie Babbit (Silicon Valley).

The Stand-In

The Stand-In

The Stand-In is het verhaal van een ontevreden komische actrice die wordt opgepakt wegens belastingontduiking en huurt haar ambitieuze stand-in in om in haar plaats een taakstraf te vervullen. Er ontstaat een co-afhankelijke relatie als de actrice de stand-in in alle delen van haar leven begint te gebruiken om te ontsnappen aan de stressvolle eisen van roem. Uiteindelijk begint de stand-in de identiteit, carrière en vriend van de actrice te pakken en schopt haar uiteindelijk haar eigen huis uit.

De cast bestaat ook uit Michael Zegen (The Marvelous Mrs. Maisel), Emmy Award-genomineerde Ellie Kemper (Bridesmaids, Unbreakable Kimmy Schmidt), T.J. Miller (Deadpool, Silicon Valley) en Emmy Award-winnaar Holland Taylor (Two and a Half Men, Legally Blonde).

De komedie, een officiële selectie van The Tribeca Film Festival, is geschreven door Sam Bain (Four Lions, Magicians) en geproduceerd door The Exchange’s Caddy Vanasirikul en Brian O’Shea, Flower Films’ Ember Truesdell en Chris Miller, en Tom McNulty.

Saban Films produceert samen met Drew Barrymore, Nancy Juvonen van Flower Films; Christelle Conan van Ingenious Media, Anders Erden, Simon Williams, Nat McCormick van The Exchange, Giovanna Trischitta; Misdee Wrigley-Miller, Jayne Hancock, Ross Babbit, Danny Tepper van Wrigley Media Group; J3’s John Jencks en Joe Simpson, Jay Taylor en Sam Bain.

De Stand-In verschijnt op 11 december.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter