Trailer voor La Casa de Papel seizoen 5 volume 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor La Casa de Papel seizoen 5 volume 2. Over precies een maand komt ‘s werelds bekendste overval tot een einde. Nog slechts 30 dagen tot de wereld er eindelijk achterkomt wat het lot is van El Profesor en zijn bende. Het laatste deel dat het definitieve slotakkoord betekent van dit meeslepende avontuur. Het laatste hoofdstuk van vijf afleveringen gaat op 3 december wereldwijd in première.

La Casa De Papel seizoen 5 volume 2 trailer

Tokio (Úrsula Corberó) is dood en de vijand van de bende, gewond maar gevaarlijker dan ooit, bevindt zich nog steeds in de Bank van Spanje. In het zwartste uur staat de bende voor hun grootste uitdaging: het goud weg zien te smokkelen zonder dat iemand het in de gaten heeft. Maar tot overmaat van ramp maakt El Profesor de grootste misstap van zijn leven.

De cast bestaat onder andere uit Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna en Najwa Nimri.

De Spaanse heistserie werd bedacht door Álex Pina.

La Casa de Papel seizoen 5 volume 2 is vanaf 3 december te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter