Trailer voor laatste seizoen The Big Bang Theory

CBS heeft op Twitter een nieuwe trailer vrijgegeven voor het laatste seizoen van de Emmy winnende serie The Big Bang Theory. De video is een mix van oude en nieuwe scenes uit de sitcom. Bekijk de trailer hieronder.

The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

In het vorige seizoen zijn Leonard en Penny eindelijk getrouwd. Zelfs Sheldon heeft een vrouwelijke metgezel gevonden: de neurobioloog Amy Farrah Fowler, met wie hij eerder al een stap verder ging door haar ten huwelijk te vragen.

The Big Bang Theory is een komische televisieserie, bedacht door Chuck Lorre en Bill Prady. De serie ging in première op CBS op 24 september 2007. De serie focust zich op het leven van de zeven personages, die in Pasadena wonen. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Parsons als Sheldon Lee Cooper, Johnny Galecki als Leonard Leakey Hofstadter, Simon Helberg als Howard Joel Wolowitz, Kunal Nayyar als Rajesh Ramayan Koothrappali, Kaley Cuoco als Penny, Mayim Bialik als Amy Farrah Fowler en Melissa Rauch als Bernadette Rostenkowski.

De serie is geproduceerd door Chuck Lorre Productions, Inc., in samenwerking met Warner Bros. Television. Het laatste seizoen van The Big Bang Theory start maandag 24 september op CBS. De serie heeft 52 Emmy-nominaties en 10 overwinningen tot nu toe ontvangen, en 7 Golden Globe-nominaties.