Trailer voor laatste seizoen The Last Ship

Over iets meer dan twee weken is de première van het vijfde en laatste seizoen van The Last Ship en TNT heeft nu een volledige trailer vrijgegeven voor het explosieve einde van de actieserie. Bekijk de trailer hieronder! De serie kreeg een verlenging van twee seizoenen tijdens het derde seizoen, met de aankondiging dat de vijfde ook de laatste zou zijn.

The Last Ship heeft hoofdrollen voor Eric Dane (Grey’s Anatomy), Adam Baldwin (Chuck) en Bridget Regan (Agent Carter). Gebaseerd op de populaire roman van William Brinkley, beslaat de serie de nasleep van een wereldwijde catastrofe die de wereldbevolking bijna decimeert. Vanwege zijn positionering vermeed de Navy destroyer U.S.S. Nathan James slachtoffer te worden van de verwoestende tragedie. Nu moeten CNO-kapitein Tom Chandler (Dane) en zijn bemanning de realiteit van hun nieuwe bestaan ​​confronteren in een wereld waarin ze een van de weinige overgebleven overlevenden zijn.

Het laatste seizoen van The Last Ship ziet de wereld eindelijk herstellen van het virus dat de wereldbevolking bijna heeft gedecimeerd, maar in de nasleep daarvan heeft het heel wat politieke onrust over de hele wereld veroorzaakt en moet admiraal Tom Chandler de wereld opnieuw redden. Het vijfde seizoen gaat in première op 9 september.