Trailer voor laatste seizoen van Mr. Robot

Over een paar maanden verschijnt het laatste seizoen van USA Network’s befaamde dramathriller Mr. Robot. Bekijk hieronder de nieuwe trailer. Rami Malek‘s (Bohemian Rhapsody) Elliot overweegt of alle mensen die hij pijn deed waard het waard was om te komen waar hij nu is.

De serie heeft rollen voor Malek, Christian Slater, Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallstrom, Grace Gummer, Michael Cristofer, Bobby Cannavale en BD Wong.

Mr. Robot volgt Elliot Alderson (Malek), een voormalig cyber-security engineer die betrokken raakte bij de ondergrondse hackersgroep, na te zijn gerekruteerd door hun leider (Slater). De groep slaagde er in het eerste seizoen met succes in om hun five/nine hack op het multinationale bedrijf Evil Corp uit te voeren, waardoor een wereldwijde catastrofe ontstond en de wereld in een spiraal in werd gestuurd in het tweede seizoen. Seizoen drie richtte zich op de manipulatie van mensen terwijl White Rose en Elliot vechten om controle. Het vierde en laatste seizoen zal de voor- en nadelen onderzoeken van Elliot die een e-mail stuurt om 5/9 om te keren.

Het vierde en laatste seizoen van de veelgeprezen thriller gaat ergens dit najaar in première. De serie wordt geproduceerd door Universal Cable Productions.