Trailer voor Land het regiedebuut van Robin Wright

Focus Features heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Land, het regiedebuut van Golden Globe-winnaar Robin Wright (House of Cards). De film is geschreven door Jesse Chatham en Erin Dignam (Loved, Denial) en met in de hoofdrol Wright. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Land van Robin Wright

Land is het aangrijpende verhaal van de zoektocht van een vrouw naar betekenis in de uitgestrekte en ruige Amerikaanse wildernis. Edee (Wright), in de nasleep van een ondoorgrondelijke gebeurtenis, merkt dat ze niet in staat is om verbonden te blijven met de wereld die ze ooit kende en trekt zich in het licht van die onzekerheid terug in de prachtige, maar meedogenloze wildernis van de Rockies. Nadat een lokale jager (Demián Bichir) haar terugbrengt van de rand van de dood, moet ze een manier vinden om weer te leven.

In de dramafilm zijn er ook rollen voor de Oscar-genomineerde Demián Bichir (A Better Life) en Kim Dickens (Fear the Walking Dead). Het wordt geproduceerd door Allyn Stewart, Lora Kennedy, Leah Holzer en Peter Saraf.

Land zal op 12 februari 2021 in de bioscoop verschijnen, na de wereldpremière op het Sundance Film Festival.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter