Trailer voor Late Night met Mindy Kaling en Emma Thompson

Amazon Studios heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Late Night. Deze kun je hieronder bekijken. Emma Thompson speelt de rol van Katherine Newbury, een late night talk show host die ontdekt dat ze op het punt staat haar programma te verliezen. In een poging om de show en haar kijkcijfers nieuw leven in te blazen, neemt Katherine een nieuwe vrouwelijke schrijver aan in de vorm van Molly Patel (Mindy Kaling).

De wereld van Katherine, een legendarische late night talkshow host, komt op zijn kop te staan als ze haar enige vrouwelijke schrijver in dienst neemt. Aanvankelijk is dit bedoeld om de zorgen over diversiteit glad te strijken. Haar beslissing krijgt echter onverwachts hilarische gevolgen, omdat de twee vrouwen, verschillend in cultuur en generatie, verenigd zijn door hun voorliefde voor een bijtende punchline.

De film wordt geregisseerd door Nisha Ganatra en is geschreven door Kaling. Er zijn tevens rollen voor John Lithgow, Hugh Dancy, Reid Scott en Denis O’Hare.

Na een première op het Sundance Film Festival eerder dit jaar, kocht Amazon Studios de rechten voor de distributie voor $ 13 miljoen. Late Night draait vanaf 7 juni 2019 in de Amerikaanse bioscopen.