Trailer voor Let Them All Talk met Meryl Streep

HBO Max heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande komische dramafilm Let Them All Talk van de Academy Award-winnende filmmaker Steven Soderbergh, met Oscarwinnaar Meryl Streep als een veelgeprezen auteur die worstelt en met vakantie gaat in de hoop weer in contact te komen met oude vrienden. De film is beschikbaar voor streaming op donderdag 10 december. Bekijk de Let Them All Talk trailer hieronder samen met de poster!

Let Them All Talk

Let Them All Talk

Let Them All Talk vertelt het verhaal van een gerenommeerd schrijfster (Meryl Streep) die met enkele vrienden (Candice Bergen en Dianne Wiest) vertrekt op reis in een poging enkele oude wonden te helen. Ook haar neef (Lucas Hedges) komt mee, niet in het minst om de vrouwen in toom te houden. Hij voelt zich al snel verbonden met een jong literair agent (Gemma Chan).

De film heeft hoofdrollen voor Academy Award winners Meryl Streep (Iron Lady), Dianne Wiest (Bullets Over Broadway), Candice Bergen (Starting Over), Lucas Hedges (Manchester by the Sea) en Gemma Chan.

Let Them All Talk is geregisseerd door Steven Soderbergh (Traffic, Ocean’s Eleven-trilogie), die vorig jaar voor het eerst samenwerkte met Streep in The Laundromat. De film is geschreven door MacArthur Fellow en auteur Deborah Eisenberg met Gregory Jacobs als producer. Eerder is al onthuld dat er slechts twee weken werd gefilmd, waarbij de cast hun dialoog improviseerde.

De film is beschikbaar voor streaming op donderdag 10 december op HBO Max.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter