Trailer voor Life & Beth met Amy Schumer

Hulu heeft de officiële trailer onthuld voor Life & Beth, het aankomende comedy-drama, dat op 18 maart beschikbaar zal zijn op de streamer. De video toont een vrouw die op een zelfontdekkingsreis wil gaan nadat haar schijnbaar perfecte leven helemaal niet zo perfect bleek te zijn. Ze moet echter op een trip down memory lane en haar verleden confronteren voordat ze kan herontdekken wie ze is en wat ze wil in het leven. Bekijk de trailer hieronder.

Life & Beth

Life & Beth

Life & Beth heeft hoofdrollen voor Amy Schumer (Trainwreck), Michael Cera (Arrested Development, Scott Pilgrim vs. the World), Violet Young (Chicago PD), Susannah Flood (For the People), Kevin Kane (Law & Order: SVU), Yamaneika Saunders, Laura Benanti (Supergirl), Larry Owens (Search Party), Michael Rapaport (Atypical), Rosebud Baker (Quick & Dirty) en LaVar Walker (Uncle Drew).

Het leven van Beth zou er op papier best goed uitzien”, staat in de synopsis. “Indrukwekkend voor iedereen met wie ze opgroeide. Ze verdient een goed leven als wijndistributeur. Ze heeft een langdurige relatie met een succesvolle man en woont in Manhattan. Wanneer een plotseling incident Beth dwingt om met haar verleden om te gaan, verandert haar leven voor altijd. Door flashbacks naar haar tiener-zelf, begint Beth te leren hoe ze is geworden wie ze is en wie ze wil worden. We gaan op haar reis om een ​​groter, gedurfder en authentieker leven op te bouwen. Zich leren uiten en bewust leven. Een trip down memory lane is een sterke bron van trauma, komedie en vooruitgang.”

Life & Beth is geschreven en geregisseerd door Schumer, die ook uitvoerend produceert samen met Kevin Kane, Daniel Powell en Ryan McFaul. Het wordt geproduceerd door Endeavour Content.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter