Trailer voor live-action Netflix serie Cowboy Bebop

Netflix heeft eindelijk de eerste trailer vrijgegeven voor Cowboy Bebop, de aanstaande live-action adaptatie van de klassieke anime-serie. We krijgen een beter beeld van wat we in de serie kunnen verwachten, van de visuele toon tot de decorstukken. De langverwachte serie staat gepland voor vrijdag 19 november. De trailer kun je hieronder bekijken.

Cowboy Bebop op Netflix

Een actievolle space western over drie premiejagers, ook bekend als cowboys, die allemaal proberen het verleden te ontlopen. Ze zijn zowel verschillend als ook dodelijk, maar Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine vormen een sjofele bemanning die klaar staat om de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel op te sporen – voor de juiste prijs.

Netflix’ live-action Cowboy Bebop serie is gemaakt door Andre Mac en Jeff Pinkner op basis van een script geschreven door Christopher Yost (Thor: Ragnarok) en Javier Grillo-Marxuach.

Rollen zijn er voor John Cho als Spike Spiegel, Mustafa Shakir als Jet Black, Daniella Pineda als Faye Valentine, Alex Hassell als Vicious en Elena Satine als Julia.

Cowboy Bebop is een coproductie tussen Netflix en Tomorrow Studios, waarbij Michael Katleman en Alex Garcia Lopez alle 10 afleveringen regisseren die afgelopen mei in Nieuw-Zeeland werden geproduceerd. Voor de live-action serie zal ook de originele anime-componist Yoko Kanno terugkeren om de soundtrack te maken. De originele anime duurde slechts 26 afleveringen en één special eind jaren negentig en had later een speelfilm, Cowboy Bebop: The Movie, uitgebracht in 2001.

De reeks staat gepland om op 19 november 2021 via Netflix te verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter