Trailer voor Love Victor seizoen 3

Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor Love Victor seizoen 3. Dit wordt tevens het laatste seizoen van de reeks. De 8 afleveringen van de coming-of-age romance-dramedy zijn vanaf 15 juni 2022 te zien op Hulu en Disney Plus.

De trailer van Love, Victor seizoen 3, die je hieronder kunt bekijken, belicht Victors voortdurende probleem met zijn tegenstrijdige gevoelens voor Benji en Rahim. Het toont ook Felix’ nieuwste relatie met Pilar, evenals zijn onhandigheid rond Lake. Het nieuwe seizoen belooft ook Mia’s langdurige problemen met haar vervreemde moeder aan te pakken.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus.

Love Victor seizoen 3 trailer

Love Victor seizoen 3 trailer

De serie Love, Victor vindt plaats in de wereld van de spraakmakende film Love, Simon, uit 2018. Deze is geïnspireerd door deveelgeprezen roman Simon vs. the Homo Sapiens Agenda van Becky Albertalli. We volgen Victor, een nieuwe student op de middelbare school van Creekwood, tijdens zijn reis naar zelfontdekking. Daarnaast moet hij thuis allerlei uitdagingen onder ogen zien. Hij past zich aan in een nieuwe stad en worstelt met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel wordt, vraagt hij Simon om hulp bij het omgaan met ups en downs op de middelbare school.

In seizoen 3 gaat Victor op een reis van zelfontdekking. Hij moet niet alleen beslissen met wie hij wil zijn, maar meer in het algemeen, wie hij wil zijn. Nu hun plannen voor na de middelbare school in aantocht zijn, worden Victor en zijn vrienden geconfronteerd met een nieuwe reeks problemen die ze moeten oplossen om de beste keuzes voor hun toekomst te maken.

De serie heeft rollen voor Michael Cimino (Annabelle Comes Home), Ana Ortiz (Whiskey Cavalier, Ugly Betty), James Martinez (One Day at a Time), Isabella Ferreira (Orange Is the New Black), Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson (This Is Us), Bebe Wood (The Real O’Neal’s, The New Normal), George Sear (Will, Into the Badlands), Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) en Mason Gooding (Booksmart).

De oorspronkelijke schrijvers van de film Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) dienen als uitvoerende producenten naast Jason Ensler (The Passage), Brian Tanen (Grand Hotel), Isaac Klausner (The Hate U Give), Marty Bowen (First Man).

Love Victor seizoen 3 is vanaf 15 juni 2022 te zien op Hulu en Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter