Trailer voor Lucifer seizoen 4

Netflix heeft de officiële Lucifer seizoen 4-trailer vrijgegeven. Bekijk de trailer hieronder!

In seizoen 4 staat Lucifer voor een nieuwe uitdaging terwijl hij bijkomt van de nasleep van Chloë die zijn duivelsgezicht ziet: Eva, de oorspronkelijke zondaar, is terug. Wil ze wraak voor toen hij haar verleidde uit Ede zo vele jaren geleden … Of iets anders?

Lucifer is heel losjes gebaseerd op het personage Vertigo en is het verhaal van de oorspronkelijke gevallen engel. Verveeld en ongelukkig als de Heer der Hel, verliet Lucifer Morningstar zijn troon en ging met pensioen in Los Angeles, waar hij samenwerkt met LAPD-detective Chloe Decker om criminelen neer te halen. De show werd abrupt geannuleerd door Fox na het derde seizoen, maar werd afgelopen juni door Netflix overgenomen.

Lucifer wordt geproduceerd door Warner Bros. Television, in samenwerking met Jerry Bruckheimer Television en Aggressive Mediocrity. De serie is vaag gebaseerd op personages bedacht door Neil Gaiman, Sam Kieth en Mike Dringenberg voor Vertigo, van DC Entertainment en is uitvoerend geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Ildy Modrovich en Joe Henderson. Len Wiseman fungeert als regisseur en uitvoerend producent.

Seizoen 4 van Lucifer start op 8 mei op Netflix.