Trailer voor Magic Mike’s Last Dance

Warner Bros. Pictures heeft de eerste officiële trailer van Magic Mike’s Last Dance, de laatste film in de Magic Mike-trilogie die begon in 2012. Bekijk de trailer hieronder.

Magic Mike’s Last Dance

‘Magic’ Mike Lane (Tatum) betreedt het podium weer na een lange pauze, na een zakelijke deal die mislukte, waardoor hij blut achterbleef en barman-optredens in Florida ging doen. Mike gaat naar Londen met een rijke socialite (Salma Hayek) die hem lokt met een aanbod dat hij niet kan weigeren … en een geheel eigen agenda. Met alles op het spel, zal Mike, als hij eenmaal ontdekt wat ze echt in gedachten heeft, in staat zijn om het voor elkaar te krijgen?

Magic Mike 3 wordt geregisseerd door Steven Soderbergh op basis van een scenario geschreven door Reid Carolin. Verdere details over het plot en de personages worden nog geheim gehouden. Vanaf nu is alleen Channing Tatum het enige bevestigde terugkerende originele castlid. Het project wordt geproduceerd door Carolin, Nick Wechsler en Peter Kiernan.

De franchise heeft momenteel een gecombineerde wereldwijde winst van bijna $300 miljoen. Na de release van het vervolg in 2017 zijn uitvoerende producenten, waaronder Tatum, een samenwerking aangegaan met producer Vincent Marini om het publiek kennis te laten maken met de entertainmentervaring MAGIC MIKE LIVE. De liveshow is internationaal uitgebreid sinds de lancering in Vegas en heeft uitverkochte zalen in Londen, Berlijn en Australië.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter