Trailer voor Manifest seizoen 3

Manifest seizoen 3 gaat in première op donderdag 1 april op NBC. Bekijk hieronder de Manifest seizoen 3 trailer.

De eerdere seizoenen waren in Nederland te zien bij Net5. De kans is groot dat ook het derde seizoen van Manifest op Net5 uitgezonden zal worden. Wanneer Manifest seizoen 3 in Nederland op tv zal verschijnen is nog niet bekend.

Manifest seizoen 3 trailer

Na het redden van Cal (Jack Messina) in de Manifest seizoen 2 finale, kon Zeke de gevreesde sterfdatum overleven, hetgeen ze zich het hele seizoen zorgen over maakten. Wat dit voor de rest van de personages betekent, is dat hun dood niet onvermijdelijk is. Hierdoor kon het seizoen op een nogal hoopvolle manier eindigen, en dat zou ongelooflijk belangrijk kunnen zijn voor de toon van Manifest seizoen 3. De passagiers hebben een licht aan het einde van de tunnel gezien. Manifest seizoen 3 zal waarschijnlijk ook draaien om het schip dat een vliegtuigvleugel uit de oceaan trok. Er wordt gezegd dat het de vleugel van vlucht 828 is, ook al is deze jaren geleden teruggekeerd.

Er zal een tijdsprong zijn van ongeveer drie maanden na de finale, waarbij Ben en Saanvi gefocust zijn om meer te weten te komen over die staar van het vliegtuig dat werd opgegraven – een van de grootste onthullingen van seizoen 2 was dat een deel van het vliegtuig van vlucht 828 de hele tijd op de bodem van de oceaan lag.

Manifest seizoen 3

Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega’s na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari zal co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

Rollen in de serie zijn er voor Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Saanvi Bahl, Athena Karkanis, Luna Blaise, Jack Messina, Matt Long.

Manifest seizoen 3 gaat in première op donderdag 1 april 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter