Trailer voor Marvel serie What If …?

Betreed het multiversum van oneindige mogelijkheden. What if …? is de eerste animatie serie van Marvel Studios. De reeks is vanaf 11 augustus te streamen op Disney Plus met elke woensdag een nieuwe aflevering. Bekijk hieronder de trailer en poster.

Met een multiversum van oneindige mogelijkheden bevat Marvel’s What If…? favoriete personages, waaronder Peggy Carter, T’Challa, Doctor Strange, Killmonger, Thor en meer. De serie wordt geregisseerd door Bryan Andrews met AC Bradley als hoofdschrijver.

What If marvel

Marvel serie What If

What If is een geanimeerde anthologie serie die zal onderzoeken hoe het Marvel Cinematic Universe zich zou hebben ontvouwd als belangrijke momenten in de geschiedenis niet hadden plaatsgevonden. Bijvoorbeeld, wat als Loki de hamer van Thor had gevonden? Wat als de X-Men op hun eerste missie stierven? De verhaalmogelijkheden zijn eindeloos. Elke aflevering zou een ander verhaal behandelen, gericht op verhalen verteld in alternatieve universums.

Marvel’s What If…? bevat een rol van wijlen Chadwick Boseman, die in staat was zijn rol als T’Challa, ook bekend als de Black Panther, voor de serie opnieuw te spelen. Zijn aflevering draait om T’Challa die wordt ontvoerd door de Reavers die Peter Quill (Star-Lord) meenamen in The Guardians of the Galaxy-franchise. Elk verhaal in de serie zal niet canon zijn, omdat de verhalen een aantal totaal verschillende uitkomsten zullen bevatten van hun werkelijke gebeurtenissen in het Marvel Cinematic Universe.

De originele What if-stripreeks die debuteerde in 1977 en in de loop van de tijd zijn er 200 nummers gepubliceerd.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter