Trailer voor Marvel’s Werewolf By Night

Na maanden van geruchten en anticipatie, kondigde Marvel Studios eindelijk aan dat Werewolf By Night op 7 oktober 2022 op Disney Plus zal verschijnen. Tevens is er een trailer verschenen, welke je hieronder kunt bekijken.

Tijdens de D23 Expo bevestigde Marvel Studios dat de Disney Plus Halloween-special begin volgende maand in première zal gaan, en onthulde ook dat de hoofdrollen worden gespeeld door Gael García Bernal en Laura Donnelly. In de korte trailer van de special heeft Marvel Studios geprobeerd terug te grijpen naar de oude stijl van grindhouse-horrorfilms.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Werewolf By Night

Marvel’s Werewolf By Night

Werewolf by Night is een naam die werd gebruikt door twee verschillende Marvel-personages. De eerste, die werd gemaakt door Gerry Conway, Mike Ploog, Roy Thomas en Jeanie Thomas, was Jack Russell, die een afstammeling is van de Lycanthropes – halfmenselijke wezens die van gedaante veranderen en die in staat zijn naar eigen wil te transformeren, zelfs zonder een volle maan.

De tweede was Jake Gomez, een Indiaan wiens stam was vervloekt met lycantropie. Het karakter van Gomez is gemaakt door Taboo, Benjamin Jackendoff en Scot Eaton. Jack Russell is bevestigd als de hoofdpersoon in de Disney Plus special.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter