Trailer voor Mayor of Kingstown seizoen 2 met Jeremy Renner en Kyle Chandler

Paramount+ heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor het komende Mayor of Kingstown seizoen 2, met de terugkeer van Jeremy Renner. De misdaadthrillerserie is vanaf 15 januari beschikbaar om te streamen.

De trailer van Mayor of Kingstown seizoen 2 geeft ons een glimp van de nasleep na de gevangenisopstand van de laatste seizoensfinale, terwijl Renner zinspeelt op de ernstige gevolgen voor de familie McLusky.

Mayor of Kingstown seizoen 2

Mayor of Kingstown volgt de McLusky-familie – machtsmakelaars in Kingstown, Michigan, waar de gevangenis de enige bloeiende industrie is. De serie behandelt thema’s als systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid en geeft een kijkje in hun poging om orde en gerechtigheid te brengen in de wetteloze stad Kingstown, MI.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jeremy Renner, Kyle Chandler, Taylor Handley, Dianne Wiest, Hugh Dillon, Emma Laird en Tobi Bamtefa.

Mayor of Kingstown is het nieuwste project van Sheridan dat op de streamingdienst wordt uitgezonden in de nasleep van zijn exclusieve meerjarige deal met Paramount+, die ook de prequel-serie Yellowstone: 1883 omvat, evenals Land Man en 1666. De serie is een gezamenlijke productie van MTV Entertainment Studios en 101 Studios en wordt uitvoerend geproduceerd door Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Michael Friedman.

Mayor of Kingstown seizoen 2 is vanaf 15 januari beschikbaar op Paramount+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter