Trailer voor Michael Bay film Ambulance

Universal Pictures heeft de Super Bowl-trailer uitgebracht voor Ambulance, de nieuwste actiethrillerfilm van Michael Bay, gebaseerd op de Deense film met dezelfde naam uit 2005. In de video, die je hieronder kunt bekijken, zien we twee broers terwijl hun bankoverval vreselijk misgaat, waardoor ze onbedoeld een ambulance kapen.

Ambulance film

Trailer voor film Ambulance

In de spectaculaire nieuwe Michael Bay film maken we kennis met legergeneraal Will (Emmy-winnaar Yahya Abdul-Mateen II), die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten gaat hij in op een verzoek van zijn pleegbroer Danny (de voor een Oscar genomineerde Jake Gyllenhaal). Dit is een charismatische beroepscrimineel welke hem een aanbod doet: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. En omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij kan niet weigeren.

Tijdens de ontsnapping gaat het fout. De wanhopige broers stelen een ambulance, met daar aan boord verpleegkundige Cam Thompson (Eiza González) en politieofficier, die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de waanzinnigste ontsnappingspoging die ooit in LA is vertoond.

De aanvullende cast bestaat uit namen al Garret Dillahunt, Moses Ingram, Keir O’Donnell, Wale Folarin, Jackson White en Cedric Sanders.

Naast dat Michael Bay de regie op zich nam is de film ook afkomstig van schrijver Chris Fedak. Het geheel is gebaseerd op de gelijknamige Deense film uit 2005 van Laurits Munch-Petersen.

Ambulance verschijnt 24 maart 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter