Trailer voor Mocro Maffia seizoen 3

Videoland heeft vandaag de eerste trailer vrijgegeven voor Mocro Maffia seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks zal vanaf 29 januari 2021 te zien zijn op Videoland. Mocro Maffia draait om een vete tussen twee drugsbendes en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Mocro Maffia seizoen 3

Mocro Maffia seizoen 3 trailer

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog en Daan Schuurmans.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Mocro Maffia seizoen 2, dat sinds 20 maart te zien is op het streamingplatform van RTL, is de best bekeken release bij Videoland van een gescripte serie tot nu toe. De tweede reeks ging eerder van start dan gepland, vanwege het coronavirus.

Mocro Maffia seizoen 3 zal vanaf 29 januari 2021 te zien zijn op Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter