Trailer voor Modern Love seizoen 2

Amazon Prime heeft de trailer vrijgegeven voor Modern Love seizoen 2, de anthologie serie met een cast bestaande uit Anne Hathaway, Tina Fey en Dev Patel. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Modern Love seizoen 2

Modern Love seizoen 2

Modern Love is een anthologie serie gebaseerd op de populaire New York Times-column en wekelijkse podcast. Elke aflevering van de serie onderzoekt liefde in al zijn ingewikkelde en mooie vormen.

In dit seizoen breekt de liefde alle regels. Een oude vlam wordt opnieuw aangewakkerd. Een test van vrienden vs. geliefden. Een nachtmeisje en haar dagjongen. Een romance met de ex van een ex. Een one night stand. Een onmogelijke belofte. Een geest van een verloren geliefde. Een verkenning van seksualiteit. Het achtdelige tweede seizoen van de populaire serie Modern Love brengt een verzameling verhalen over relaties, connecties, verraad en onthullingen, tot leven. Elke aflevering laat de liefde zien in al zijn gecompliceerde en mooie vormen, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen uit de geliefde New York Times-column: Modern Love.

Het tweede seizoen van Modern Love bevat een sterrencast van acteurs, waaronder Gbenga Akinnagbe, Lucy Boynton, Tom Burke, Zoë Chao, Minnie Driver, Grace Edwards, Dominique Fishback, Kit Harington, Garrett Hedlund, Tobias Menzies, Sophie Okonedo, Zane Pais, Anna Paquin, Isaac Powell, Marquis Rodriguez, en Lulu Wilson.

Showrunner John Carney is schrijver, regisseur en uitvoerend producent. Daarbij regisseerde Andrew Rannells dit seizoen een aflevering gebaseerd op een persoonlijk essay dat hij schreef voor de column.

Alle afleveringen van seizoen 2 gaan op vrijdag 13 augustus in première op Prime VideoVOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter