Teaser voor Monster Hunter met Milla Jovovich

Sony Pictures heeft de nieuwe teaser vrijgegeven voor Paul W.S. Anderson’s aankomende filmadaptatie Monster Hunter. De film zal in december in de bioscoop verschijnen. Bekijk de Monster Hunter teaser hieronder.

Monster Hunter teaser

De Monster Hunter serie bestaat uit actiegames waarin spelers en hun vrienden samenwerken om levensgrote beesten te verslaan in een levend, ademend ecosysteem.

De film is geregisseerd door Paul W.S. Anderson en heeft hoofdrollen voor Milla Jovovich (Resident Evil franchise, Hellboy) en Tony Jaa. De film heeft ook rollen voor Ron Perlman (Drive), T.I. Harris (Ant-Man en The Wasp), Diego Boneta (Luis Miguel, Rock of Ages), Meagan Good (Code Black) en Josh Helman (X-Men: Days of Future Past). Het plot concentreert zich op de leider van een militair VN-team genaamd Artemis, gespeeld door Jovovich, die wordt getransporteerd naar een andere realm met monsters. Daar ontmoet ze de Hunter (Jaa), waarbij de twee samenwerken om een ​​portaal te sluiten om te voorkomen dat monsters de aarde aanvallen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter