Trailer voor Mr. Mercedes seizoen 3

Audience Network heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Mr. Mercedes seizoen 3, en geeft ons een voorproefje van de nieuwste case van detective Bill Hodges. Seizoen 3 zal het verhaal van Finders Keepers adapteren, het tweede boek in de Bill Hodges-trilogie van Stephen King. Bekijk de trailer hieronder.

In seizoen 3 van Mr. Mercedes moeten Hodges, Holly en Jerome, wanneer de geliefde lokale auteur John Rothstein wordt vermoord, samen met de lokale politie zijn moordenaar opsporen. Maar deze zaak is complexer dan de koelbloedige moord op een Amerikaans icoon. Niet-gepubliceerde romans van Rothstein zijn uit zijn huis gestolen en ze zijn miljoenen waard. Naarmate de zaak zich ontwikkelt, leert het trio dat, hoewel Brady misschien verdwenen is, zijn verdorvenheid voortleeft in het leven van zijn slachtoffers

De serie heeft rollen voor Brendan Gleeson (In BrugesGangs of New York) als Hodges, Harry Treadaway (Penny Dreadful) als Hartsfield, Jharrel Jerome als Jerome Robinson, Brenda Wool als Lou Linklatter en Justine Lupe als Holly Gidney. Het derde seizoen verwelkomt ook nieuwkomers Holland Taylor als Ida Silver en Bruce Dern als John Rothstein.

Marty Bowen en Wyck Godfrey van Temple Hill Entertainment zullen het derde seizoen van de Sonar Entertainment-serie produceren naast Tom Lesinski en Jenna Santoianni van Sonar Entertainment, evenals Shane Elrod en Kate Regan of Audience Network. Uitvoerdend producent Jack Bender keert terug voor de regie en David E. Kelley zal de leiding voeren over de schrijverskamer.

Het derde seizoen van Mr. Mercedes gaat in première op dinsdag 10 september.