Trailer voor muzikaal drama Annette met Adam Driver & Marion Cotillard

De officiële trailer van de Engelse regiedebuutfilm Annette van de Franse filmmaker Leos Carax is uitgekomen, met in de hoofdrol Oscar-genomineerde Adam Driver en Oscar-winnaar Marion Cotillard. De video toont de personages van Driver en Cotillard, en geeft ons een glimp van de verschillende stadia van hun relatie vanaf het begin van hun romance tot hun huwelijksleven, evenals de levensveranderende komst van hun dochter. Bekijk de trailer hieronder!

Deze eerste trailer komt nadat onlangs werd aangekondigd dat de aankomende musicaldramafilm als openingsfilm op 6 juli in wereldpremière gaat op het Filmfestival van Cannes in 2021. Amazon Studios zal de film deze nazomer in bioscopen en op Amazon Prime Video uitbrengen.

Annette trailer

Annette speelt zich af in het hedendaagse Los Angeles en gaat over Henry, een stand-up comedian met een fel gevoel voor humor die verliefd wordt op Ann, een wereldberoemde operazangeres. In de schijnwerpers vormen ze een gepassioneerd en glamoureus stel. Met de geboorte van hun eerste kind, Annette, een mysterieus meisje met een uitzonderlijke bestemming, staat hun leven op zijn kop.

De film wordt geleid door Adam Driver (Marriage Story) en Marion Cotillard (La Vie en Rose), van wie ook wordt verwacht dat ze zelf zingen in de film. Ze zullen worden vergezeld door The Big Bang Theory acteur Simon Helberg en de Belgische singer-songwriter Angèle in haar acteerdebuut.

Annette is geregisseerd door Leos Carax naar een scenario geschreven door Ron en Russell Mael van Sparks. De film zal ook nummers bevatten van de Amerikaanse rockband Sparks en de gevierde muziekproducent Marius de Vries, die werkte aan La La Land, Bohemian Rhapsody en Moulin Rouge. Het wordt geproduceerd door Charles Gillibert en Paul-Dominique Win Vacharasinthu.

Dit project is de eerste langspeelfilm van Carax in bijna negen jaar na het Franse fantasiedrama Holy Motors uit 2012, dat ook debuteerde op het filmfestival van Cannes.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter