Trailer voor mysterieserie Shining Girls met Elisabeth Moss

Apple TV+ heeft vandaag de trailer vrijgegeven voor de langverwachte serie Shining Girls, met in de hoofdrol en uitvoerend geproduceerd door Emmy Award-winnende actrice Elisabeth Moss. De metafysische thriller maakt zijn wereldwijde debuut op vrijdag 29 april 2022 met de eerste drie afleveringen, gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering. Bekijk de Shining Girls trailer hieronder.

Shining Girls trailer

Shining Girls is gebaseerd op de bestseller van Lauren Beukes. Het volgt Kirby Mazrachi, een krantenarchivaris uit Chicago wiens journalistieke ambities werden opgeschort na een traumatische aanval. Wanneer Kirby ontdekt dat een recente moord haar eigen zaak weerspiegelt, werkt ze samen met de doorgewinterde, maar verontruste verslaggever Dan Velazquez, om de identiteit van haar aanvaller te achterhalen. Terwijl ze zich realiseren dat deze cold cases onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zorgen hun eigen persoonlijke trauma’s en Kirby’s wazige realiteit ervoor dat haar aanvaller een stap voor blijft.

De adaptatie wordt geleid door Emmy en Golden Globe-winnaar Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) als Kirby, Jamie Bell (Rocketman), Wagner Moura (Narcos), Phillipa Soo (Hamilton) en Amy Brenneman (Private Practice).

Shining Girls is geschreven en geproduceerd door Silka Luis, die ook de showrunner is. Naast de hoofdrol, fungeert Moss ook als regisseur en uitvoerend producent via haar Love and Squalor Pictures-banner. Uitvoerende producenten zijn Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson en Michael Hampton voor Appian Way, samen met Lindsey McManus voor Love & Squalor, Michelle MacLaren en Rebecca Hobbs voor MacLaren Entertainment. Daina Reid regisseert en produceert ook met Lauren Beukes en Alan Page Arriaga. Het is een productie van MRC Television.

Shining Girls verschijnt 29 april 2022 op Apple TV+.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter