Trailer voor mysterieuze horror serie From

Epix heeft de officiële trailer uitgebracht voor de aankomende horror serie From, met een ensemblecast onder leiding van Harold Perrineau (Lost). Bekijk de trailer hieronder. De serie staat gepland om op 20 februari 2022 in première te gaan. De bedenker en uitvoerend producent van de serie is John Griffin (Crater). De showrunner en uitvoerend producent is Jeff Pinkner (Fringe, Alias, Lost), terwijl Jack Bender (Lost, Game of Thrones, Mr. Mercedes) de eerste vier van in totaal tien afleveringen regisseerde.

De video toont een gezin van vier personen die zich plotseling in een onontkoombare nachtmerrie bevinden wanneer ze vast komen te zitten in een klein stadje samen met andere mensen die zich ook in dezelfde situatie bevinden. Daarnaast zullen ze zichzelf ook moeten beschermen tegen de mensachtige monsters die ‘s nachts op de loer liggen.

From serie trailer

De serie ontrafelt het mysterie van een nachtmerrieachtige stad in Midden-Amerika waar iedereen die binnenkomt gevangen worden. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een ​​gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg te zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos overleven – inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Harold Perrineau (Lost, The Rookie, Claws), Catalina Sandino Moreno (The Affair), Eion Bailey (Band of Brothers), Hannah Cheramy, Simon Webster, Ricky He (The Good Doctor), Chloe Van Landschoot, Shaun Majumder, Corteon Moore (Utopia Falls), Pegah Ghafoori, David Alpay (Castle Rock), Elizabeth Saunders (Clarice), Elizabeth Moy en Avery Konrad.

From is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door John Griffin, met Jeff Pinkner als showrunner. De reeks is een productie van EPIX Studios en MGM International Television Productions, met Midnight Radio en AGBO als producenten. Pinkner, Jack Bender, Josh Appelbaum, André Nemec, Scott Rosenberg en Adrienne Erickson produceren ook samen met Anthony Russo, Joe Russo Mike Larocca en Lindsay Dunn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter