Trailer voor Netflix animatiefilm Terug naar de Outback

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Terug naar de Outback (in het Engels Back To The Outback). Deze kun je hieronder bekijken. Een groep van Australië’s dodelijkste wezens is het zat om opgesloten te zitten in een reptielenhuis waar mensen naar hen staren alsof ze monsters zijn en beraamt een gewaagde ontsnapping uit hun dierentuin naar de Outback. De film is vanaf 10 december te zien op Netflix.

Terug naar de Outback

Terug naar de Outback

De jacht wordt geopend tijdens de feestdagen wanneer een groep ‘dodelijke’ dieren (samen met een beroemde koala, Pretty Boy) uit het Australische Wildlife Park ontsnappen en terug naar de Outback gaan! Ze zijn gevaarlijk schattig en op vrije voeten in deze nieuwe familie-comedy.

In de hoofdrollen horen we Isla Fisher, Tim Minchin, Eric Bana, Guy Pearce, Miranda Tapsell, Angus Imrie, Keith Urban, Aislinn Derbez, en Jacki Weaver.

De animatiefilm is het regiedebuut van Harry Cripps en Clare Knight. Cripps schreef ook het script samen met Greg Lessans. De film is geproduceerd door Reel FX Animation Studios, Weed Road Pictures en Netflix Animation.

Terug naar de Outback verschijnt op Netflix vanaf 10 december.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter