Trailer voor Netflix animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van The Witcher: Nightmare of the Wolf, de aankomende anime-film die de wereld van de populaire fantasieserie zal uitwerken. Deze kun je hieronder bekijken. In de film speelt Theo James de hoofdrol van Vesemir, een personage dat ook door Kim Bodnia zal worden gespeeld in het langverwachte tweede seizoen van The Witcher.

The Witcher: Nightmare of the Wolf gaat de wereld van The Witcher uitbreiden terwijl het een nieuwe dreiging voor The Continent verkent. De anime-film is geproduceerd door Studio Mir, de Koreaanse animatiestudio achter Nickelodeons Legend of Korra en de originele animeserie Voltron Legendary Defender van Netflix. Nightmare of the Wolf gaat 23 augustus 2021 wereldwijd in première op Netflix.

The Witcher: Nightmare of the Wolf

The Witcher: Nightmare of the Wolf trailer

The Witcher: Nightmare of the Wolf zal de wereld van The Witcher uitbreiden terwijl het een krachtige nieuwe bedreiging voor The Continent verkent. De anime-film is geproduceerd door Studio Mir, de Koreaanse animatiestudio achter Nickelodeon’s Legend of Korra, en Netflix’ originele anime-serie Voltron Legendary Defender.

Naast James zal The Witcher: Nightmare of the Wolf ook de stemmen bevatten van Lara Pulver (Sherlock) als Tetra, Graham McTavish (Outlander) als Deglan en Mary McDonell (Dance with Wolves) als Lady Zerbst. In de boeken is Vesemir de mentor en een vaderfiguur voor Geralt van Rivia. Het verhaal gaat over zijn vroege jaren als Witcher nadat de mysterieuze Deglan hem opeist via de Law of Surprise.

The Witcher: Nightmare of the Wolf verschijnt op 23 augustus 2021 op Netflix.

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter