Trailer voor Netflix dramafilm Fatherhood met Kevin Hart

Dit vaderdagweekend speelt Kevin Hart de hoofdrol in Fatherhood, een hartverwarmend, grappig, emotioneel en waargebeurd verhaal over een weduwnaar die een van de zwaarste taken ter wereld op zich neemt: het vaderschap. Bekijk hieronder de trailer voor de Netflix film Fatherhood.

Fatherhood trailer

Fatherhood trailer 

Matthew Logelin is dolgelukkig als er een baby geboren wordt maar helaas sterft zijn vrouw een dag later onverwacht. Hij besluit het meisje dat Madeline heet alleen op te voeden. Hij verhuist met haar naar India. Matthew zal zijn nieuwe toestand van eenoudergezin moeten onder ogen zien. Beiden zullen het leven ervaren in een land met een heel andere cultuur dan deze van hen.

De sterrencast bestaat uit Kevin Hart, Alfre Woodard, Lil Rel Howery, DeWanda Wise, Anthony Carrigan en Paul Reiser.

Fatherhood is geschreven en geregisseerd door Paul Weitz op basis van een scenario dat hij samen met Dana Stevens schreef. De film is gebaseerd op Matthew Logelin’s memoires Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love uit 2011.

Fatherhood verschijnt 18 juni op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter