Trailer voor Netflix-fantasieserie Sweet Tooth

Sweet Tooth, gebaseerd op de populaire DC Comic, is een postapocalyptisch sprookje over een jongen die half hert is en die samen met een zwervende Einzelgänger op een bijzonder avontuur gaat. Susan Downey en Robert Downey Jr. zijn de uitvoerend producenten. Alle afleveringen van Sweet Tooth gaan op 4 juni 2021 in première op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Sweet Tooth op Netflix

Sweet Tooth wordt beschreven als een gezinsvriendelijk avonturenboek en volgt het verhaal van Gus – deels hert, deels jongen – die zijn huis in het bos verlaat om te ontdekken dat de buitenwereld geteisterd wordt door een rampzalige gebeurtenis. Hij sluit zich aan bij een familie van hybriden mens en dier, zoals hijzelf, op zoek naar antwoorden over deze nieuwe wereld en het mysterie achter zijn hybride oorsprong.

In de serie zijn er rollen voor Christian Convery (Beautiful Boy, Playing With Fire) als Gus, Nonso Anozie (Game of Thrones) als Tommy Jepperd, Adeel Akhtar (The Big Sick) als Dr. Singh en Will Forte (The Last Man on Earth) als Gus’ vader, samen met James Brolin (Amityville Horror, Westworld) als de stem van de verteller. Daarnaast zijn er rollen voor Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen, Dania Ramirez en Neil Sandilands.

Co-showrunner en regisseur Jim Mickle zei in een verklaring:

“We wanted to make a show that offers escape and adventure, where nature is reclaiming the world and in many ways, it feels like a fairy tale. Sweet Tooth is a new kind of dystopian story. It’s very lush and hopeful. We want people to come into this world where there’s beauty and hope and adventure. This is a sweeping story — we ride on trains, climb mountaintops, run through forests. This is a show about what makes a family, what home really means, and why it’s important to keep faith in humanity.”

Sweet Tooth is gemaakt en geregisseerd door Jim Mickle op basis van een scenario dat hij samen schreef met Beth Schwartz (Arrow), die beiden optreden als showrunners. Uitvoerende producenten zijn Mickle, Schwartz, Team Downey’s Robert Downey Jr., Susan Downey en Amanda Burrell; en Linda Moran met Evan Moore van Team Downey als producer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter