Trailer voor Netflix film Black Crab met Noomi Rapace

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Black Crab, de aanstaande Zweedse actiethrillerfilm met in de hoofdrol BAFTA-genomineerde Noomi Rapace als een soldaat die op zoek is naar haar lang verloren gewaande dochter in een post-apocalyptische wereld. Vanaf 18 maart is de film te zien op Netflix. Bekijk de trailer hieronder.

De Black Crab trailer geeft ons een voorproefje van de actievolle sequenties van de film die de gevaarlijke en wanhopige missie benadrukken die zes soldaten moeten doorstaan ​​in de hoop de oorlog eindelijk te stoppen.

Black Crab Netflix

Black Crab op Netflix

Black Crab is geregisseerd door Adam Berg op basis van een scenario dat hij samen met Pelle Rådström schreef, gebaseerd op de gelijknamige thriller van de Zweedse schrijver Jerker Virdborg. De hoofdrollen worden gespeeld door Noomi Rapace, Jakob Oftebro, Erik Enge, Dar Salim, Ardalan Esmaili, Aliette Opheim en David Dencik.

De Zweedse actiethriller speelt zich af in een post-apocalyptische wereld die verscheurd is door oorlog. Tijdens een lange, strenge winter beginnen zes soldaten aan een geheime missie door een bevroren archipel, waarbij ze hun leven riskeren om een ​​mysterieus pakket te vervoeren dat een einde zou kunnen maken aan de oorlog. Als ze vijandig gebied betreden, hebben ze geen idee welke gevaren hen te wachten staan ​​of wie ze kunnen vertrouwen. Maar voor soldaat Caroline Edh gaat de missie over iets heel anders…

De film Black Crab is vanaf 18 maart 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter