Trailer voor Netflix film Desperados met Nasim Pedrad & Anna Camp

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor hun aanstaande komediefilm getiteld Desperados, met Nasim Pedrad, Anna Camp en Sarah Burns. De film zal op vrijdag 3 juli beschikbaar zijn voor streaming. Bekijk de trailer hieronder. Nadat ze dronken een pijnlijke e-mail verzendt, gaat de romantische Wes met haar beste vriendinnen naar Mexico om de mail te wissen voordat haar nieuwe liefde deze leest.

Desperados

Desperados op Netflix

In de Desperados film stuurt Wesley, nadat ze door de man van haar dromen in het nauw wordt gedreven, een e-mail met de hulp van haar twee beste vrienden. Het wordt echter ingewikkelder als ze erachter komt dat haar nieuwe vriend in Mexico een ongeluk heeft gehad en daarom heeft hij geen contact met haar kunnen opnemen. In een wanhopige poging om haar liefdesleven te redden, gaan zij en haar beste vriendinnen naar Mexico om haar tirannieke e-mail te wissen voordat haar nieuwe vriendje de kans krijgt om het te lezen. Bij aankomst komen ze haar voormalige vriend tegen, die al snel verstrikt raakt in hun hectische plan.

De film heeft rollen voor Nasim Pedrad (New Girl, Aladdin) als Wesley, Anna Camp (Pitch Perfect) als Brooke, Sarah Burns (How to Get Away With Murder) als Kaylie, Lamorne Morris (New Girl), Robbie Amell (Upload) en Heather Graham (The Hangover) als Angel.

Desperados is het regiedebuut van LP, wie afleveringen regisseerde voor tv-programma’s zoals It’s Always Sunny in Philadelphia en Mythic Quest: Raven’s Banquet. De film is geschreven door Ellen Rapoport met John Finemore, Mason Novick en Elizabeth Grave als producenten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter