Trailer voor I Care a Lot met Rosamund Pike

Filmdistributeur The Searchers geeft vandaag de trailer vrij van de thriller I Care A Lot. De film I Care A Lot zal in Nederland niet op Netflix verschijnen, maar zal binnenkort in Nederland een bioscooprelease krijgen. De aankomende komische thrillerfilm heeft hoofdrollen voor Oscar-genomineerde Rosamund Pike, Emmy-winnaar Peter Dinklage en Oscarwinnaar Dianne Wiest. Bekijk hieronder de I Care A Lot trailer.

I Care a Lot trailer

De succesvolle Marla Grayson (Rosamund Pike) is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Cherry, een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare ‘American Dream’, staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.

De film wordt geleid door Rosamund Pike (Gone Girl), Peter Dinklage (Game of Thrones), Eiza González (Baby Driver), Dianne Wiest (Bullets over Broadway) en Chris Messina (Birds of Prey).

I Care a Lot is geschreven en geregisseerd door J Blakeson (The Disappearance of Alice Creed). Het wordt geproduceerd door Teddy Schwarzman, naast Ben Stillman en Michael Heimler, met Sacha Guttenstein als uitvoerend producent van het project.

De film ging op 12 september 2020 in wereldpremière op het Toronto International Film Festival. Internationaal staat de release gepland voor 19 februari 2021 op Netflix. In Nederland zal de film worden uitgebracht in de bioscoop door The Searchers.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter