Trailer voor Netflix film Luckiest Girl Alive met Mila Kunis

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende verfilming van Jessica Knoll’s mysterieroman Luckiest Girl Alive met in de hoofdrol Mila Kunis. Het is gepland om op 30 september in geselecteerde bioscopen te verschijnen, gevolgd door het streamingdebuut op 7 oktober.

De trailer van de Luckiest Girl Alive toont Ani, een vrouw die alles lijkt te hebben, inclusief een perfecte baan en een liefhebbende aanstaande echtgenoot. Maar dingen veranderen plotseling wanneer haar tragische verleden haar achtervolgt en dreigt alles ongedaan te maken waar ze hard voor heeft gewerkt.

Luckiest Girl Alive

Luckiest Girl Alive op Netflix

De film draait om Ani Fanelli, een New Yorker met een scherpe tong die alles lijkt te hebben: een gewilde positie bij een glossy magazine, een geweldige garderobe en een droomhuwelijk aan de horizon. Maar wanneer de regisseur van een misdaaddocumentaire haar uitnodigt om haar kant te vertellen van het schokkende incident dat plaatsvond toen ze een tiener was op de prestigieuze Brentley School, wordt Ani gedwongen een duistere waarheid onder ogen te zien die haar minutieus opgebouwde leven dreigt te ontrafelen.

Luckiest Girl Alive wordt geregisseerd door Mike Barker op basis van een scenario dat ook door Knoll is geschreven. De hoofdrollen worden gespeeld door Mila KunisFinn Wittrock (The Big Short), Scoot McNairy (Narcos: Mexico), Chiara Aurelia (Cruel Summer), Thomas Barbusca (Black Monday), Justine Lupe (Succession), Dalmar Abuzeid (Anne with an E), Alex Barone (Dopesick), Carson MacCormac (Shazam!), Jennifer Beals (The Book of Eli) en Connie Britton (Friday Night Lights).

Luckiest Girl Alive wordt geproduceerd door Kunis, Julia Hammer, Bruna Papandrea en Jeanne Snow, samen met Erik Feig en Lucy Kitada. Uitvoerende producenten zijn Knoll, Barker, Lisa Sterbakov, Shayne Fiske Goldner en Steve Hutensky.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter