Trailer voor Netflix film Nobody Knows I’m Here met Jorge Garcia

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de Chileense film Nobody Knows I’m Here (originele titel Nadie Sabe Que Estoy Aquí) met in de hoofdrol Jorge Garcia, die we kennen als Hurley uit de serie LOST. Bekijk hieronder de trailer. De film zal vanaf 24 juni op Netflix te zien zijn. In de muzikale dramafilm verwordt een voormalig kindsterretje tot een kluizenaar die zijn pijnlijke trauma’s maar niet kan overwinnen, totdat een vrouw hulp biedt.

Nobody Knows I’m Here op Netflix

Garcia speelt Memo Garrido, een eenzame man die vroeger als kind een succesvol zanger was. Inmiddels leidt hij een geïsoleerd bestaan in het zuiden van Chili, op een schapenboerderij waar hij z’n prachtige zangstem verborgen houdt voor de rest van de wereld. Zijn leven komt echter compleet op z’n kop te staan als er een vrouw genaamd Marta bij hem langskomt en Memo confronteert met z’n verleden.

Memo was als kind mollig waardoor hij naar achter de schermen verbannen werd terwijl een andere mooie jongen met zijn mooie zangstem ging lopen. Een gebeurtenis die nog steeds diepe sporen bij Memo nalaat.

De Spaanstalige film Nobody Knows I’m Here is afkomstig van schrijver en regisseur Gaspar Antillo, die daarmee zijn speelfilm debuut maakt. Hij wordt ondersteund door producent Pablo Larraín (Jackie). De film zou oorspronkelijk eerder dit voorjaar in première gaan op het Tribeca Film Festival.

De rest van de cast bestaat uit namen als Juan Falcón, Nelson Brodt, Julio Fuentes, Luis Gnecco, Alejandro Goic, María Paz Grandjean, Solange Lackington en Millaray Lobos.

De film is vanaf 24 juni te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter