Trailer voor Netflix film Rescued By Ruby met Grant Gustin

Netflix heeft de trailer vrijgegeven van Rescued By Ruby, het aankomende biografische comedy-drama geleid door Grant Gustin. In de video is te zien hoe een staatsagent een asielhond adopteert in de hoop haar op te leiden tot K-9. De film is vanaf donderdag 17 maart beschikbaar voor streaming.

Rescued By Ruby

Rescued By Ruby

State trooper Dan droomt ervan om lid te worden van het K-9 Search & Rescue-team, maar niemand zal hem de kans geven. Asielhond Ruby droomt van een thuis, maar heeft geen hoop meer. Als het lot Dan en Ruby samenbrengt, is het hun onwankelbare band die hen helpt hun zwaarste uitdaging tot nu toe aan te gaan.

De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Rescued By Ruby is geregisseerd door Katt Shea op basis van een script geschreven door Karen Janszen. De film is uitvoerend geproduceerd door Squire Rushnell en Louise DuArt, met Dan Angel, Brian Gott en Jane Charles als producenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Grant Gustin (The Flash), Scott Wolf (Party of Five), Camille Sullivan (Normal), Tom McBeath (Stargate SG-1), Kaylah Zander.

Dit is Gustins eerste speelfilm in vijf jaar, na zijn verschijning in William H. Macy’s coming-of-age-drama Krystal. Hij is vooral bekend van zijn rol als Barry Allen/ The Flash in de Arrowverse-shows van The CW. Hij speelt nu al bijna 10 jaar de DC-held.

Rescued by Ruby verschijnt 17 maart 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter