Trailer voor Netflix film Spiderhead met Chris Hemsworth

Netflix heeft eindelijk de trailer vrijgegeven voor de psychologische thriller getiteld Spiderhead, met in de hoofdrol Chris Hemsworth. De film is vanaf vrijdag 17 juni te zien op de streamer. Bekijk hieronder de Spiderhead trailer.

Spiderhead

Netflix film Spiderhead

In een ultramoderne gevangenis die wordt gerund door de briljante visionair Steve Abnesti (Chris Hemsworth), dragen gevangenen een chirurgisch bevestigd apparaat dat doseringen van geestveranderende medicijnen toedient in ruil voor omgezet straffen. Er zijn geen tralies, geen cellen of oranje jumpsuits. In Spiderhead zijn gedetineerde vrijwilligers vrij om zichzelf te zijn. Tot ze dat niet zijn. Soms zijn ze een betere versie. Verlichting nodig? Daar is een medicijn voor. Een tekort aan woorden? Daar is ook een medicijn voor. Maar wanneer de twee proefpersonen Jeff (Miles Teller) en Lizzy (Jurnee Smollett) een connectie vormen, neemt hun pad naar verlossing een wending, omdat Abnesti’s experimenten de grenzen van de vrije wil volledig beginnen te verleggen.

Spiderhead wordt geregisseerd door Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) op basis van een scenario geschreven door Deadpool-schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick. De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Hemsworth (Thor: Love and Thunder), Miles Teller (The Offer), Jurnee Smollett (Birds of Prey), Tess Haubrich (Alien: Covenant), BeBe Bettencourt (The Dry).

De film is geproduceerd door Eric Newman voor Screen Arcade via Newman’s first-look deal op Netflix, samen met Hemsworth. Producenten zijn ook Oren Katzeff en Geneva Wasserman voor The New Yorker Studios naast Reese, Wernick, Tommy Harper en Jeremy Steckler.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter