Trailer voor Netflix-film The Last Days of American Crime

Netflix heeft de eerste trailer onthuld voor de nieuwe Netflix Original misdaadthriller The Last Days of American Crime. De film is geregisseerd door Olivier Megaton, bekend van films als Hitman, Colombiana, Taken 2 en Taken 3. Bekijk de trailer hieronder.

De Amerikaanse regering doet een laatste poging om terrorisme en misdaad te bestrijden door een signaal uit te zenden waardoor het voor iedereen onmogelijk wordt om willens en wetens misdaden te begaan. Graham Bricke (Édgar Ramírez), een carrièrecrimineel die nooit zijn grote slag heeft kunnen slaan, werkt samen met de beroemde gangster-nakomeling Kevin Cash (Michael Pitt) en de zwartemarkthacker Shelby Dupree (Anna Brewster) om de overval van de eeuw en de laatste misdaad in de Amerikaanse geschiedenis te plegen voordat het signaal afgaat.

The Last Days of American Crime is geregisseerd door Olivier Megaton, naar een scenario geschreven door Karl Gajdusek, gebaseerd op Rick Remender en Greg Tocchini’s gelijknamige graphic novel uit 2009.

Er zijn rollen voor Edgar Ramírez, Michael Pitt, Anna Brewster en Sharlto Copley.

Op 5 juni aanstaande zal The Last Days of American Crime op Netflix verschijnen.